Naglar Eftervård

Att hålla nagelförbättringar obefläckade kan enkelt göras genom att följa våra eftervårdsråd.

Gellack eftervård introduktion

Dina naglar är en investering eller hur? Och här på JK Nails vill vi se till att du får pengar för dig! Vi är stolta över att leverera långvarigt glansigt lack och vi ville dela med oss av våra bästa tips om hur man underhåller dem. Hemligheten bakom ett långvarigt, underbart gellack ligger i eftervården, så låt oss ta en titt!

Gellack eftervård

Bär alltid skyddshandskar när du gör trädgårdsarbete och hushållssysslor. Exponering för rengöringsprodukter och upprepade gånger blötläggning av naglarna i vatten kan verkligen skada dem och påverka hållbarheten på ditt Gel Polish.

Massera in nagelbandsolja i nagelbandsområdet på nageln minst en gång dagligen. Detta ger näring åt den naturliga nageln och uppmuntrar en sund nageltillväxt. Det är precis som att använda fuktighetskräm på vår kropp eller ansikte, ju mer du ger näring desto bättre kondition!

Plocka, skala, dra, tugga, knapra eller med tvång ta bort gellack. Om du får en hake, plocka upp en fil och släta över den. Om du får ett chip, kontakta oss så bokar vi in ​​dig för att fixa det! Undvik till varje pris att plocka bort ditt gellack eftersom detta också tar bort lager från din naturliga nagelbädd och lämnar dig med skadade och potentiellt ömma naturliga naglar.

Var försiktig när du är nära extrem värme och öppna lågor eftersom detta kan göra att nagellacket smälter.

Färgade lotioner, solkrämer, hårprodukter och starkt färgad mat kan missfärga Gel Polish ovanpå dina naglar, så se till att du tvättar händerna noggrant efter användning eller exponering. Detta är något att vara extra uppmärksam på när du har valt en ljusare nyans! Ta på dig handskar, bara för säkerhets skull. Du kan också applicera ett genomskinligt toppskikt av nagellack över toppen av din gel om du har en mycket ljus färg på för att undvika fläckar.

Missa inte dina regelbundna underhållsmöten för att säkerställa att naglarna ser bäst ut. Professionell applicering, borttagning och återapplicering är det bästa sättet att säkerställa att dina naglar håller sig friska!

När du tar bort lacket använd nagellackborttagare som inte innehåller aceton. Aceton ska endast användas för borttagningar. Vi rekommenderar alltid att boka in till salongen så att vi kan ta hand om dina flyttningar åt dig.

Förlängningar eftervårdsintroduktion

Här är din eftervårdsguide för dina snygga och glamourösa Nail Extensions. Det är en fantastisk känsla att lämna salongen med en fräsch uppsättning glansiga förlängningar, vilket gör dig redo att ta sig an världen! Men dessa bebisar kräver lite extra omsorg. Vi är stolta över dina naglar och deras bevarande är vår prioritet! Akrylnagelförlängningar avslutade med Gel Polish-färg för att skapa din önskade look.

Förlängningar eftervård

Bär alltid skyddshandskar när du gör trädgårdsarbete och hushållssysslor. Exponering för rengöringsprodukter och upprepade gånger blötläggning av dina naglar i vatten kan verkligen skada dem och påverka hållbarheten på dina Nail Extensions.

Massera in nagelbandsolja i nagelbandsområdet på nageln minst en gång dagligen. detta ger näring åt den naturliga nageln och uppmuntrar en sund nageltillväxt. Det är precis som att använda fuktighetskräm på vår kropp eller ansikte, ju mer du ger näring desto bättre kondition!

Undvik att knacka med nagelförlängningarna eller göra något som kan försvaga deras struktur. Vad vi menar med det är allt som utövar direkt press på dem. Det bästa exemplet vi kan ge? Toalettspolningsknappen! Böj fingret och använd knogen istället. Att öppna burkar med juice är också en biggie, använd inte dina Extensions för att göra detta.

Plocka inte, skala, dra, tugga, knapra eller tvångsavlägsna Gel Polish-färgen ovanpå din nagelförlängning eller någon av själva nagelförlängningen. Vi kommer att hamna i nivå med dig här, att dra av en förlängning eller fånga den vilket resulterar i att du sedan försöker ta bort den kommer att GÖRA. Du måste verkligen undvika detta. Lägg ett plåster över eventuella skadade förlängningar för att säkra dem och kontakta oss snarast för att lösa problemet.

Om nagelförstärkningen lyfts eller skadas och detta ignoreras, kan det leda till en bakteriell infektion. Plocka inte bort det eftersom det kommer att skada den naturliga nageln. Lägg ett plåster över det och boka en tid så snart som möjligt för en av våra nageltekniker att kolla över det och reparera det åt dig.

Om du applicerar ditt eget nagellack över extensions, använd en baslack först för att undvika fläckar. Ta bort lack med nagellackborttagare som inte innehåller aceton. Aceton kan lösa upp nagelförstärkningen och matta den glänsande finishen och förstöra dem. Aceton ska endast användas för borttagningar.

Var försiktig när du är nära extrem värme och öppna lågor, eftersom detta kan göra att nagelförlängningen smälter.

Färgade lotioner, solkrämer, hårprodukter och mycket färgad mat kan missfärga Gel Polish ovanpå dina extensions, så se till att du tvättar händerna noggrant efter användning eller exponering. Detta är något att vara extra uppmärksam på när du har valt en ljusare nyans! Ta på dig handskar, bara för säkerhets skull. Du kan också applicera ett genomskinligt toppskikt av nagellack över toppen av din gel om du har en mycket ljus färg på för att undvika fläckar.

Missa inte dina regelbundna underhållsmöten för att säkerställa att naglarna ser bäst ut. Professionell applicering, borttagning och återapplicering är det bästa sättet att säkerställa att dina naglar håller sig friska!

När du tar bort dina nagelförlängningar, använd aceton för att göra det. Vi rekommenderar alltid att boka in till salongen så att vi kan ta hand om dina flyttningar åt dig.

Tack för att du läser. Som alltid, om du har några andra frågor alls, tveka inte att höra av dig. Det snabbaste sättet att nå oss är via våra Facebookkanaler @JKnailskungalv. Alternativt, ring oss på vår bokningslinje +46 303 44 44 47 så hjälper vi dig gärna!

Massor av kärlek JKNails